Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Кармазін вимагає від Азарова виконувати всі рішення судів, а не тільки по Фірташу

Влада 3211 переглядів

Опубліковано - 18.11.2010 10:32 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Кармазін вимагає від Азарова виконувати всі рішення судів, а не тільки по Фірташу
Нардеп Кармазін вимагає від Азарова виконувати всі рішення судів, а не тільки по Фірташу
Нехай Уряд спочатку виконає 1 млн. 28 тис. рішень українських судів за позовами дітей війни щодо компенсації їм 1 млрд. 500 млн. грн., а потім лакействує перед паном Фірташем.

Про це з трибуни Верховної Ради України під час виступу заявив народний депутат України, Голова Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін.

Зокрема народний депутат зазначив: «Згідно Конституції України обов’язковими до виконання на території держави є рішення українських судів і саме вони повинні виконуватися в першу чергу. На даний час залишаються невиконаними 10 мільйонів рішень українських судів, з них 1 млн. 28 тис. рішень за позовами дітей війни щодо компенсації їм 1 500 мільйона гривень. Разом з тим, Кабінет Міністрів України в першу чергу намагається виконати рішення міжнародного арбітражу та повернути пану Фірташу 11 мільярдів кубометрів українського газу, що становить половину річного видобутку газу та штраф 197 млн. грн. Тому, виникає питання чисто з точки зору моральності: «Чому не виконуються рішення національних судів, що стосуються прав громадян, а незаконно арештовується Голова Держмитслужби і Уряд поспіхом намагається виконати рішення міжнародної інстанції?».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.