Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутати підозрюють, що Янукович може ветувати кодекс

Влада 3813 переглядів

Опубліковано - 18.11.2010 11:04 | Всі новини | Версія для друку

 Депутати підозрюють, що Янукович може ветувати кодекс
Депутати підозрюють, що Янукович може ветувати кодекс
Сьогодні Верховна Рада має намір завершити розгляд проекту Податкового кодексу. Проте депутати, як провладні, так і опозиційні, вже припускають, що на документ може бути накладено вето Президента.

Підприємці ж і надалі мають намір протестувати проти законопроекту.

Коментуючи розгляд законопроекту в парламенті, прем’єр Микола Азаров висловив задоволення, що депутати сприйняли запропоновану урядом податкову концепцію. За словами глави Кабміну, ухвалення податкового кодексу означатиме початок податкової реформи.

«Перетворення які відбудуться в країні внаслідок податкової реформи зачіпають життя наступних поколінь, – сказав Микола Азаров.

Бюджетно-податкова колізія

Натомість депутат-нашоукраїнець Юрій Кармазін, який запропонував чи не найбільше поправок до законопроекту вважає, що історія з Податковим кодексом сьогодні не завершиться.

«Якщо вони ухвалять, – каже народний обранець, – то Податковий кодекс вступить у протиріччя з 27-ю статтею Бюджетного кодексу, яка говорить, що прийняття нових податків (на наступний рік. – Авт.) не допускається після 15 липня. Таким чином, громадяни матимуть можливість робити позови в усі суди до уряду, Президента, Верховної Ради. Завалити нас позовами і, більше того – не платити ці податки!».

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов також вважає за можливе застосування Президентом права вето до Податкового кодексу після того, як парламент його прийме. За словами пана Єфремова, Президент підпише Податковий кодекс, якщо він буде ухвалений у варіанті, який мінімізує розбіжності, що існують у суспільстві, і не буде порушень Конституції під час прийняття.

Президент вичікує, підприємці наполягають

Між тим, в адміністрації Президента поки що утримуються від коментарів. За словами заступника голови президентської адміністрації Ірини Акімової, там мають намір працювати вже з ухваленим Верховною Радою документом.

Тим часом, учасники акції протесту підприємців, що пікетують Верховну Раду налаштовані продовжувати боротьбу. Адже, як повідомила прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, головна вимога підприємців – відкласти ухвалення кодексу і його ґрунтовно доопрацювати – була відхилена.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.