Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи-регіонали розпочали ранок із невеличкої класової бійки

Влада 3271 перегляд

Опубліковано - 18.11.2010 11:21 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи-регіонали розпочали ранок із невеличкої класової бійки
Нардепи-регіонали розпочали ранок із невеличкої класової бійки
У залі Верховної Ради України відбулася бійка між депутатами від фракцій БЮТ - Батьківщина і Партії регіонів.

Бійка сталася після відкриття ранкового пленарного засідання. Перед початком засідання депутати від фракції Партії регіонів зосередилися навколо трибуни і президії Ради для того, щоб не допустити блокування з боку депутатів з меншості.

Зіткнення сталося після того, як депутати від фракції БЮТ-Батьківщина підійшли до ложі уряду і з відер почали висипати дрібні монети. Крім того, вони принесли в ложу уряду проект Податкового кодексу, розданий перед пленарним засіданням.

Представники уряду, які сиділи в ложі уряду, почали викидати цей папір, а бютівці - знову кидати їх у ложу уряду. Після цього до представників БЮТ підбігли кілька регіоналів, між ними і відбулося зіткнення.

Сьогодні нардепи з фракції БЮТ - Батьківщина знову розклали на своїх місцях у сесійній залі плакати з написами: "Народу - нові податки! Олігархам - нові мільярди!", "Тігіпко! Де податкові канікули?!", "Ні податковому терору!". Вранці в залі Ради зареєструвалися 384 парламентарії.

Тим часом, під стінами парламенту вже зібралися близько двох тисяч підприємців. Учасники мітингу вимагають не приймати Податковий кодекс.

Рада на сьогоднішньому засіданні продовжить розгляд у другому читанні проекту Податкового кодексу. Планується, що весь робочий день Рада присвятить саме цьому законопроекту, він єдиний у порядку денному. Доповідач з проектом кодексу - голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік (фракція Партії регіонів).

Як повідомлялося, Рада почала розгляд у другому читанні проекту Податкового кодексу 16 листопада. У цей день парламент розглянув 5 із 19 розділів документа або 211 з 340 статей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.