Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Активісти наметового містечка з Харкова вирушають у Київ

За право людини 4563 перегляди

Опубліковано - 20.11.2010 18:09 | Всі новини | Версія для друку

Активісти наметового містечка з Харкова вирушають у Київ
Активісти наметового містечка з Харкова вирушають у Київ
Частина жителів харківського наметового містечка 21 листопада вирушать до Києва на всеукраїнську акцію протесту проти нового Податкового кодексу

Про це повідомив комендант згорнутого наметового містечка Дмитро Пилипець.

«Деякі люди з наметового містечка будуть вирушати на Київ. 22 листопада планується загальноукраїнська акція протесту проти Податкового кодексу і взагалі протестна акція, так що переміщаємося в Київ», - сказав Пилипець.

Активіст наметового містечка Іван Варченко зауважив, що харківські протестанти не виступатимуть із гаслами про переобрання Харківського міського голови, оскільки «вже очікувати з цього боку справедливості не доводиться».

Він пояснив, що в наметовому містечку на площі Свободи була велика кількість підприємців, представники бізнесу також під час існування наметового містечка значною мірою підтримували протестувальників. За словами Варченка, в останні дні активісти табору навіть приєдналися до протестів підприємців і висували гасла проти прийняття нового Податкового кодексу, тому вони «й надалі підтримують підприємців».

Варченко додав, що зараз неможливо визначити точну кількість людей, котрі вирушать на акцію протесту до Києва, оскільки це «їх приватна ініціатива», але він наголосив, що «дуже багато підприємців з Харкова та Харківської області бажають підтримати цю акцію».

Як відомо, 22 листопада біля у Києві відбудеться всеукраїнська акція протесту представників малого та середнього бізнесу, які вимагатимуть від Президента України Віктора Януковича ветувати ухвалений в парламенті новий Податковий кодекс України.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на виконання рішення Харківського окружного адміністративного суду було згорнуте наметове містечко на площі Свободи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.