Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учасники ринку повстали проти лівого голови Держфінпослуг

За право людини 5346 переглядів

Опубліковано - 24.11.2010 12:00 | Всі новини | Версія для друку

Учасники ринку повстали проти лівого голови Держфінпослуг
Учасники ринку повстали проти лівого голови Держфінпослуг
Керівники Української федерації страхування (УФС), Національної асоціації кредитних спілок України (НАКСУ) та Всеукраїнської асоціації ломбардів підписали резолюцію про недовіру голові Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василю Волзі.

Згідно з текстом резолюції, причиною такого рішення стала «неправомірність дій керівництва комісії і невідповідність їх сучасному стану ринків фінансових послуг».

Як відзначають автори документа, зокрема, мова йде про суттєве ускладнення всіх реєстраційних, ліцензійних та дозвільних процедур, видання не передбачених законодавством правил і вимог до діяльності фінорганізацій, призупинення ліцензій без достатніх підстав, видачу неправомірних приписів, формальний розгляд заяв апеляційною комісією регулятора, приховування від учасників ринку і громадськості інформації про стан фінансового ринку, нав'язування фінорганізаціями послуг дочірнього підприємства Держфінпослуг «Інформаційно-технологічний центр» з розміщення замовлень на виготовлення бланків, голограм, спеціальним знаком, а також організацію неефективних аудиторських перевірок страховиків за їхні кошти.

У зв'язку зі сформованою ситуацією в регулюванні ринків фінпослуг УФС, НАКСУ та Всеукраїнська асоціація ломбардів звернулися до керівництва держави з проханням «втрутитися в ситуацію і вжити заходів щодо приведення діяльності Держфінпослуг у відповідність до закону „Про державне регулювання ринків фінансових послуг“ шляхом забезпечення кардинальних кадрових змін в регуляторі».

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України 22 березня 2010 року призначив Волгу головою Держфінпослуг замість Віктора Суслова, який подав у відставку.

Волга є одним з керівників Блоку лівих сил, утвореного у 2009 році, куди входять КПУ, Союз лівих сил, СДПУ(О), партія «Справедливість».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.