Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра на Майдані очікують 200 тисяч підприємців

За право людини 4772 перегляди

Опубліковано - 24.11.2010 21:00 | Всі новини | Версія для друку

Завтра на Майдані очікують 200 тисяч підприємців
Завтра на Майдані очікують 200 тисяч підприємців
Організатори мітингу проти Податкового кодексу впевнені, що їм вдасться привезти до Києва до 200 тис. людей. Їхнім планам може перешкодити міліція, яка не пускає автобуси з підприємцями в столицю.

Про це повідомив один з організаторів акції протесту проти Податкового кодексу Василь Заставнюк.

"Ми стоїмо другий день під зливою, зараз на Майдані небагато людей, але у четвер плануємо зібрати на площі близько 200 тисяч підприємців", - сказав Заставнюк.

За його словами на Майдані збереться повномасштабна акція, з областей їде дуже багато людей. "Зараз дуже утруднений проїзд людей з регіонів. На одеській трасі перекривають рух, міліція не пропускає автобуси. Люди вже зараз підтягуються своїм ходом, хто на таксі, хто попутками", - сказав Заставнюк.

Також стало відомо, що на цей раз для масовості будуть підтягнуті студенти, і на Майдані розгорнеться цілий концерт, в рамках культурно - розважальної програми на сцені виступить група "Тартак" та інші.

Що стосується зміни місця проведення мітингу, то підприємці не погоджуються міняти його з Майдану Незалежності на Поділ. "Ми, де стояли там і будемо стояти, і нікуди переміщатися не збираємося. Може, сходимо в Адміністрацію президента, все буде залежати від обстановки. Та й 100 тисяч людей там просто не помістяться", - резюмував Заставнюк.

На даний момент невідомо, коли відбудеться зустріч представників підприємців з президентом Віктором Януковичем. Організатори сподіваються, що ця зустріч рано чи пізно відбудеться. Тому, що у них є одна чітка вимога - щоб президент наклав вето на Податковий кодекс. Інших вимог підприємці висувати не збираються, крім тих, що вже були озвучені раніше.

Як повідомлялося, у понеділок, 22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом, прийнятим Верховною радою минулого тижня. Активісти обіцяють стояти до того часу, доки Кодекс не буде заветовано.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.