Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Двом мільйонам киян вимкнули опалення й гарячу воду, щоб підвищити тарифи

Добробут Регіон: м.Київ 5937 переглядів

Опубліковано - 30.11.2010 14:12 | Всі новини | Версія для друку

Двом мільйонам киян вимкнули опалення й гарячу воду, щоб підвищити тарифи
Двом мільйонам киян вимкнули опалення й гарячу воду, щоб підвищити тарифи
Кілька великих масивів Києва, в яких проживають майже 2 мільйони людей, залишилися без опалення й гарячої води. Столичні ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 припинили постачати опалення незважаючи на те, що на вулиці мінусова температура, а назавтра синоптики прогнозують до 13 градусів морозу.

На холодні батареї і нестерпний холод у квартирі нарікають жителі будинків вулиць Срібнокільської, Ентузіастів та інших.

У "Київенерго" пояснили, що опалення відключили через те, що знову виникли проблеми з газом через борги енергокомпанії. Коли з'явиться тепло - невідомо.

Борг компанії "Київенерго" за природний газ складає майже 743 млн грн. Міська влада заборговувала компанії 860 млн грн на оплату різниці в тарифах.

ТЕЦ-5 забезпечує гаряче водопостачання і централізоване опалення житлових будинків, лікувальних закладів, дитячих садків і шкіл на житлових масивах Харківський, Позняки, Осокорки, Русанівка, Березняки і Теремки.

ТЕЦ-6 дає гарячу воду і забезпечує централізоване опалення будинків, лікарень, дитячих садків і шкіл на столичних масивах Троєщина, Лісовий, Воскресенка, Оболонь, Куренівка, Виноградар, Поділ.

Буквально 10 днів тому, 19 листопада, на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 "Київенерго" вже відбувалося аварійне відключення в результаті примусового зниження тиску газу. Через відключення блоку №1 на ТЕЦ-6 (потужність 250 МВт) температура води в мережах знизилася до 50 С.

А на ТЕЦ-5 сталося аварійне розвантаження блоку потужністю 250 МВт до мінімально допустимого рівня генерації, а також аварійне відключення двох водонагрівальних котлів. Це призвело до зниження температури води в мережах до 54 С.

Нагадаємо, компанія "Київенерго" вважає за необхідне вдвічі підвищити тарифи на гарячу воду і опалення для населення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.