Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент підписав Податковий кодекс і пообіцяв розібратися, хто ігнорував його вагоме слово

Влада 4191 перегляд

Опубліковано - 3.12.2010 19:21 | Всі новини | Версія для друку

Президент підписав Податковий кодекс і пообіцяв розібратися, хто ігнорував його вагоме слово
Президент підписав Податковий кодекс і пообіцяв розібратися, хто ігнорував його вагоме слово
Сьогодні Президент України Віктор Янукович підписав Податковий кодекс України, ухвалений Верховною Радою 2 грудня з урахуванням внесених главою держави пропозицій.

Про це повідомила прес-служба АП.

Водночас Янукович заявляє, що наступного тижня може ухвалити кадрові рішення щодо деяких посадових осіб, які були відповідальними за розробку Податкового кодексу.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це Янукович заявив сьогодні в інтерв’ю телеканалу «Інтер», яке вийде в ефір у неділю.

«Скоріше за все на наступному тижні я прийму рішення кадрові щодо деяких чиновників у зв’язку з тим, що у цьому процесі ми побачили людей, які за великим рахунком підходили до цього Податкового кодексу з точки зору власної, а не державної», - зокрема наголосив Президент.

Як також зауважив глава держави, «коли чиновник на такому рівні сидить – я скажу, що це небезпечно».

«Я хочу з одного боку висловити обурення тим, що я вимушений був піти на вето завдяки тому, що ці люди – чиновники – які несуть відповідальність за своєчасний і якісний документ, у даному випадку Податковий кодекс, не відпрацювали це питання належним чином”, - зазначив глав держави.

«Вони знехтували точкою зору громадянського суспільства, яке вже є досить зрілим у нашій країні. І цей процес, я вважаю, переконав усіх, тому що люди були насторожі; вони дуже уважно стежили за тим, за яким Податковим кодексом буде жити країна», - сказав Янукович.

За словами Президента, ситуація навколо процесу підготовки і прийняття Податкового кодексу «була прикладом того, як не можна робити».

«На моє глибоке переконання – цей процес дав нам у черговий раз досвід. Для нас дуже важливо, щоб підтримка суспільства при прийнятті таких документів була закладена в основу прийняття рішення», - підкреслив Янукович.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.