Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Майдан, який збереться 22 січня, буде вимагати відставки Януковича

За право людини 5336 переглядів

Опубліковано - 13.12.2010 17:13 | Всі новини | Версія для друку

Майдан, який збереться 22 січня, буде вимагати відставки Януковича
Майдан, який збереться 22 січня, буде вимагати відставки Януковича
Низка опозиційно налаштованих громадських організацій ініціює проведення 22 січня всеукраїнського походу на Київ. Організатори акцій протесту обіцяють, що Майдан підприємців порівняно з новою акцією протесту здаватиметься дитячим садком.

Про це повідомив генеральний координатор акції протесту підприємців на Майдані Незалежності Олександр Данилюк.

За його словами, одним з напрямів стратегії активістів Майдану зокрема є проведення референдуму про дострокове припинення повноважень президента і Верховної ради - "нехай навіть і всупереч позиції влади".

Він нагадав, що глава Центрвиборчкому Володимир Шаповал вже заявляв про те, що вони не дадуть такої можливості. "Але ми підемо за процедурою, і якщо ЦВК буде злочинно перешкоджати реалізації права громадян на пряме народовладдя, то ми створимо народну виборчу комісію з проведення всеукраїнського референдуму і все одно його проведемо. Ми видамо підписні листи і зберемо понад 10 мільйонів підписів. 22 січня ми плануємо зібрати ці підписні листи в Києві", - зазначив Данилюк.

При цьому він уточнив, що активісти розраховують, що станом на 22 січня у них буде більше 10 мільйонів підписів.

"Ми продемонструємо світу ці підписи і цих підписантів. Через збір підписів ми проводимо загальну мобілізаційну кампанію усіх, хто розуміє, що жити так ще п'ять років не можна", - зазначив Данилюк.

Відповідаючи на питання, скільки людей вони збираються зібрати в Києві 22 січня, координатор акції впевнено заявив: "22 листопада порівняно з акцією 22 січня здаватиметься дитячим садком".

Нагадаємо, з 22 листопада протягом більше 2 тижнів на Майдані Незалежності у Києві підприємці проводили акції протесту проти нового Податкового кодексу.

В ніч на 3 грудня комунальні служби за рішенням суду та під охороною міліції демонтували наметове містечко учасників акції на Майдані.

Президент Віктор Янукович наклав на кодекс вето, а потім повернув документ до Верховної ради зі своїми поправками (зокрема, зберегти "спрощенку") і кодекс у новій редакції було ухвалено 2 грудня. Наступного дня Янукович його підписав.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.