Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович поклав провину за “дисгармонію духовного життя” на діаспору

Влада 3772 перегляди

Опубліковано - 20.12.2010 22:49 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вкотре переклав власну політичну недолугість на чергову “невістку”
Янукович вкотре переклав власну політичну недолугість на чергову “невістку”
Президент Віктор Янукович переконаний, що діаспора надзвичайно активно впливає на внутрішнє і зовнішнє життя України.

Про це йдеться в привітанні Президента з нагоди 50-річчя від дня створення Товариства зв’язків українців за межами України "Україна-Світ".

У вітальному слові Янукович підкреслив, що українці діаспори були активною силою у створенні незалежної української держави і сприяли визнанню Незалежності у 1991 році США, Канадою, Польщею, Аргентиною та іншими країнами, повідомляє Українська правда.

"Янукович вважає, що найболючішою проблемою зараз є так звана четверта хвиля еміграції, коли мільйони людей виїжджають за межі країни і утворюють велику дисгармонію нашого духовного життя", - повідомляє прес-служба президента.

"Я хотів би, щоб усі державні чиновники глибоко усвідомлювали ціну тієї частини народу - а її від третини до половини, яка надзвичайно активно впливає і на наше внутрішнє, і на зовнішнє життя", - підкреслив Президент.

У своєму вітальному слові Янукович зазначив, що "середовище української діаспори непросте".
Але при всіх складнощах настроїв і процесів у ній, наголосив Янукович, він залишається прихильником того, щоб усі течії діаспори "спрямувати в наші нові державні турбіни - для людей, для їхніх зростаючих пекучих потреб".

Як відомо, у вересні українська діаспора відмовилася прийти на ініційовану нею зустріч з Януковичем у Нью-Йорку.

Об'єднана українська громада в США заявила, що зустрінеться з президентом тоді, коли відчує його "щире піклування українським народом".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.