Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. В Одеській області зростуть ціни на хліб

Добробут 4541 перегляд

Опубліковано - 24.12.2010 10:33 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. В Одеській області зростуть ціни на хліб
Україна для людей. В Одеській області зростуть ціни на хліб
В Одеській області піднімуться ціни на хліб, повідомив під час прес-конференції журналістам у четвер голова Одеської обладміністрації Едуард Матвійчук.

За його словами, майбутнє підвищення цін пов'язане з тим, що 25 грудня закінчується термін договору між Одеською обладміністрацією і Куліндорівським комбінат хлібопродуктів, згідно з яким ВАТ Одеський коровай (реалізує хлібобулочну продукцію в усіх районах Одеської області) отримало 13,5 тис. тонн борошна за пільговими цінами.

"25 грудня закінчується термін дії договору, завдяки якому Одеська обласна державна адміністрація утримувала ціни на хліб і хлібобулочні вироби... Після того, як договір втратить свою силу, ціна на хліб може підвищиться. Але максимум на 20 копійок", - пояснив Матвійчук.

Як повідомлялося раніше, останнє підвищення цін на хліб було зафіксовано в Одеській області в серпні поточного року. Зростання цін на хліб з борошна вищого сорту відзначене у місті Южному Одеської області, Любашівському, Ренійському, Ширяївському, Красноокнянському та Котовському районах області.

На хліб з борошна 1-го сорту підвищення цін відбулося в Ширяєвському, Фрунзенському, Красноокнянському районах і місті Южному.

Для того, щоб утримати ціни на хліб, Одеська обладміністрація через Куліндорівський комбінат хлібопродуктів мобілізувала 13,5 тис. тонн борошна для продажу підприємству ВАТ Одеський коровай. З бюджету Одеської області на ці цілі було виділено понад 3 млн грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.