Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко переконана у слабкості Януковича

Політика 5231 перегляд

Опубліковано - 27.12.2010 13:43 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко переконана у слабкості Януковича
Тимошенко переконана у слабкості Януковича
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко переконана, що, використовуючи політичні репресії, команда Віктора Януковича намагається усунути з політичної арени своїх сильних опонентів.

"Довіра в суспільстві і до президента, і до його уряду стрімко падає, і тому їм треба прибрати з політичної арени тих людей, які намагаються їм протистояти. Це в тому числі Юрій Луценко, який був затриманий без будь-яких підстав, цинічно, біля свого дому, де він просто вийшов на вулицю разом зі своїм сином" , - сказала Тимошенко сьогодні журналістам перед допитом у Головному управлінні Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомила прес-служба партії.

За словами Тимошенко, сьогодні відбувається широкий наступ на опонентів президентської команди. "Сьогодні мене викликали в прокуратуру на 12 годину, так само Олександра Валентиновича Турчинова. Сьогодні іде просто наступ на тих людей, хто твердо стоїть проти всіх нечесних, незаконних вчинків Януковича та його оточення. І сьогодні на цих людей іде не просто наступ, а іде терор", - констатувала Тимошенко.

Водночас Тимошенко підкреслила, що наступ на опозиційні сили свідчить про страх влади перед сильними конкурентами. "Я хочу, щоб люди були спокійні. Те, що вони роблять проти всіх нас – це просто істерика. Істерика, яка демонструє їх страх, їх слабкість, втрату будь-яких орієнтирів, тому що сильні політики репресіями не займаються", - заявила лідер партії "Батьківщина".

"Я хочу звернутися до всіх: будьте сильними, ніякого страху перед мафією. Мафія – це всього декілька десятків людей. А нас – 46 мільйонів, і тому боятися потрібно їм, а не нам", - резюмувала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.