Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Арешт Луценка навіяв Азарову спогади

Влада 4096 переглядів

Опубліковано - 27.12.2010 15:06 | Всі новини | Версія для друку

Арешт Луценка навіяв Азарову спогади
Арешт Луценка навіяв Азарову спогади
Прем’єр-міністр Микола Азаров не хоче коментувати затримання колишніх посадовців.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я не хочу коментувати дії Генпрокуратури, СБУ та МВС. Було б непогано згадати, коли до ГПУ запрошували Віктора Федоровича і не один раз. Я добре пам'ятаю, як він під камери приходив до Генпрокуратури...Окрім Бориса Колеснікова покійний Євген Кушнарьов провів певний час (у Генпрокуратурі-ред.), але я не хотів би порівнювати. Час все розставить по місцях", - зазначив прем'єр.

Він наголосив, що уряд у своїй діяльності буде спиратися на законодавство.

"Я не хочу коментувати і заглиблюватися у кримінальні справи, але є те, що інколи проходить через мене. Коли я розбирався у системі Держрезерву, я прийняв його порожнім. Жоден уряд не має права залишати свою країну без зарасів зерна, цукру, масла, м'яса...Держрезерв був у боргах, голим і жебрацьким. В ньому нічого не було", - підкреслив Азаров.

"Я зовсім не кровожерливий, мені не потрібно таким бути, але в країні має бути елементарний порядок, тому я своїм міністрам завжди своїм міністрам кажу: вони не вічні, закон є закон, ти маєш піти і спати спокійно", - резюмував керівник уряду.

Нагадаємо, що 27 грудня Печерський райсуд вирішує який запобіжний захід обрати для екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Очікується, що його буде взято під варту.

Від “Аратти”: слова прем'єра про те, що Віктор Федорович з'являвся під телекамери на допити у ГПУ нас дещо здивували.

Невже пам'ять підвела? Ні, про те, що його викликали на бесіди і в МВС, і ГПУ - ми добре пам'ятаємо: викликали і щодо коштів Донеччини, і щодо судової справи його молодості, і щодо перевищення виплат олімпійцям, і щодо отруєння Ющенка... Тобто, як нині кажуть спікери Партії регіонів - жодної політики.

А от щоб він прийшов у правоохорнні органи - про це жодних згадок немає навіть на офіційному ресурсі Партії регіонів. Не вдалося їх знайти і у Мережі.

Невже Азаров з кимось переплутав свого Лідера, або знає таке, чого не знаємо ми, виборці?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.