Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дружина Луценка - Ющенку: “Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати”

За право людини 6236 переглядів

Опубліковано - 30.12.2010 11:45 | Всі новини | Версія для друку

Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що Віктор Ющенко зрадив її чоловіка.
Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що Віктор Ющенко зрадив її чоловіка.
Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що екс-президент Віктор Ющенко зрадив її чоловіка.

Про це вона написала у зверненні до Ющенка і озвучила в інтерв'ю газеті “Сегодня”.

"Віктор Андрійович, я уявляю, як напередодні Нового року і Різдва ви протираєте ікони, які стоять у вашому домі. Я уявляю, як ви п'єте чай з медом у колі своєї родини. Як ви обираєте вишиванку... Але я хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в колі своєї родини, і це буде єдина сім'я, яка любить вас", - йдеться у зверненні.

"Всі інші родини країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть вас проклинати. А моя сім'я - в першу чергу. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Тому що ви зрадили не тільки мого чоловіка, але і весь український народ. Я вам бажаю прожити новий 2011 рік з цими думками... ", - додала дружина Луценка.

На питання, чому вона так емоційно висловлюється на адресу Ющенка і чим аргументує свої слова, Ірина відповіла, що ще в 2007 році Ющенко через главу свого секретаріату Балогу "дав "фас" Генпрокуратурі, мовляв, розберіться з Луценком".

"Тому що не міг керувати моїм чоловіком так, як йому хотілося. У результаті на Юру "повісили" 8 кримінальних справ! При цьому Віктор Ющенко не посоромився зателефонувати чоловіку, висловити співчуття і запропонувати допомогу, коли у нашого старшого сина Олександра виявили рак щитовидної залози!", - обурилася дружина Луценка.

"Юра йому відповів, що в нього тільки одне прохання: дайте перепочинок і можливість побути зі своїм сином. Його через 2 тижні в Австрії оперуватимуть. Не відомо, буде він жити чи ні. Сказав також, що після повернення готовий відповісти по всіх справах і довести свою невинуватість. Той відповів: добре. Але вже через пару днів з'явилося ще дві кримінальні справи", - додала вона.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.