Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Соціалісти вслід за комуністами розробляють план імпічменту Ющенка

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7523 перегляди

Опубліковано - 26.10.2006 11:51 | Всі новини | Версія для друку

Соціалісти вслід за комуністами розробляють план імпічменту Ющенка
Соціалісти вслід за комуністами розробляють план імпічменту Ющенка
Скасування політичної реформи може призвести до імпічменту Президента.

Про це заявив лідер фракції СПУ Василь Цушко перед початком з'їзду Соцпартії у четвер.

Він пояснив, що, оскільки конституційна реформа приймалася у пакеті з рішенням про проведення третього туру президентських виборів, то скасування реформи призведе до скасування результатів цих виборів.

"Скасування реформи означає імпічмент президенту. Це призведе до такого конфлікту, що в цьому ніхто не зацікавлений. Це дестабілізація в країні. Другого Майдану не буде, але "бєспрєдєл" може початися. Кому це треба?", - запитав Цушко.

Він також констатував, що впровадження конституційної реформи є важким переходом і "перерозподілом влади, до якого треба звикнути".

"Особисто президент, я думаю, на такий перехід налаштований. Радники, може, ні. Політичні сили, які навколо нього бігають, думаю, також не зацікавлені, але президент зацікавлений у демократії. Але її треба розвинути, провівши другий етап реформи", - зазначив Цушко

На питання, кому потрібно розхитувати ситуацію навколо скасування політреформи, лідер фракції СПУ відповів: "Спитайте у БЮТ".

Торкаючись теми ведення переговорів про розширення діючої коаліції, Цушко заявив, що "на сьогодні переговори не ведуться".

Як відомо, нещодавно лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що в разі скасування політреформи результати виборів-2004 мають бути анульовані.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.