Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Одесі знову розпочалася політична стрілянина

Кримінал Регіон: Одеська область 6677 переглядів

Опубліковано - 6.01.2011 12:10 | Всі новини | Версія для друку

В Одесі знову розпочалася політична стрілянина
В Одесі знову розпочалася політична стрілянина
5 січня в Одесі невідомий застрелив бізнесмена і політика Олександра Коробчинського.

Як повідомив Центр громадських зв`язків УМВД України в області, невідомий зловмисник здійснив чотири постріли в сквері Пале-Рояль, біля будинку лідера Партії промисловців і підприємців України, коли той виходив із автомобіля о 19.30.

Дві кулі калібру 9 міліметрів потрапили в живіт. Коробчинському було зроблено хірургічну операцію в одній з приватних клінік.

Однак, як повідомив співробітник ЦГЗ Володимир Шаблієнко, Коробчинський від отриманих поранень помер.

За даними міліції, на місці злочину знайдені також недопалки - кілер довго чекав політика і бізнесмена неподалік його будинку. Це зафіксовано і камерою спостереження, встановленою на одному з сусідніх будинків. Припускають, що постріли зроблені з пістолета системи Макарова.

Народний депутат України Юрій Кармазін вважає, що при розслідуванні вбивства в Одесі 41-річного голови Партії промисловців і підприємців України Олександра Коробчинського має бути відпрацьована політична версія цього злочину.

Про це він заявив сьогодні в інтерв`ю УНІАН.

«Одесити мають право знати і робити відповідні висновки з того, що відбувається сьогодні в їхньому місті", - сказав Кармазін.

Він нагадав, що «Коробчинський брав активну участь у політичному житті Одеси, балотувався минулої осені в мери міста. Безперечно, мав також ідеологічних суперників з так званої партії влади, котра зараз зайняла кабінети на Думській площі і проспекті Шевченка».

Генеральний прокурор і глава МВС України повинні взяти під контроль розслідування вбивства лідера ПППУ Коробчинського, підкреслив Кармазін.

Довідка. Коробчинський народився 9 серпня 1969 року в Києві. З 2002 по 2010 рр. він був депутатом Одеської міськради. З 2003 обіймав посаду президента промислово-будівельної групи "Інтобуд". 7 листопада 2009 року був обраний головою Партії промисловців і підприємців України. На виборах 2010 року балотувався на посаду мера Одеси і посів третє місце. У сім`ї Коробчинських четверо дітей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.