Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Урядовці Азарова кажуть, що не бояться пенсійного майдану

Влада 3418 переглядів

Опубліковано - 12.01.2011 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Урядовці Азарова кажуть, що не бояться пенсійного майдану
Урядовці Азарова кажуть, що не бояться пенсійного майдану
В уряді вважають, що «пенсійного» майдану не буде.

Таку думку на прес-конференції в Харкові висловив заступник міністра праці та соціальної політики Андрій Черкасов, говорячи про можливість виявлення масового громадського невдоволення впровадженням пенсійної реформи.

Черкасов зауважив, що для максимально повного роз’яснення положень пенсійної реформи Кабінет міністрів «взяв курс на публічне обговорення» майбутньої реформи, під час якого до проекту Закону України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» можуть бути внесені зміни.

«Ми не тільки не думаємо, що буде майдан, а навпаки, думаємо, що вислухаємо думку всіх зацікавлених сторін, і в нас суспільство отримає правдиву інформацію, а не ті чутки й домисли політиків, які іноді з’являються в різних виданнях», - сказав Черкасов.

«Ми не боїмося сьогодні такого майдану», - підкреслив він.

Тим часом сьогодні у Харкові відбулася кущова нарада Харківської, Полтавської та Сумської областей за участю голови правління Пенсійного фонду України Бориса Зайчука з питань пенсійного реформування в рамках проведення публічного громадського обговорення системи соціально-економічних реформ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.