Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція допитує понад 100 активістів податкового Майдану

Пістолетне право 4549 переглядів

Опубліковано - 14.01.2011 11:00 | Всі новини | Версія для друку

22.11.2010 року. Мітинг підприємців біля Адміністрації Президента України
22.11.2010 року. Мітинг підприємців біля Адміністрації Президента України
Правоохоронні органи активізували дії по відношенню до активних учасників податкового майдану. З певною періодичністю на допити викликають понад 100 учасників акції протесту.

Про це заявив координатор "податкового" Майдану Олександр Данилюк. "Це справжні репресії і нічого спільного з правосуддям не має», - цитує Данилюка "Дєло".

За словами Данилюка, кримінальні справи, зокрема, порушено за фактом перекриття транспортних шляхів і доріг, умисного знищення або пошкодження майна і пошкодження автомобіля.

Данилюк повідомив, що у четвер на допит був викликаний Роман Федчук. Протримавши більше шести годин, міліція відпустила його під підписку про невиїзд.

Пізніше Федчук повідомив, що співробітники міліції прийшли до нього додому рано вранці і забрали «прямо з ліжка». Його затримали за ст.194 ч.1 «умисне знищення або пошкодження майна в особливо великих розмірах», за цією статтею загрожує або штраф, або до чотирьох років за гратами. Ймовірно, справа пов`язана з пошкодженням плитки на площі.

«На завтра вже мене викликають», - сказав Данилюк, уточнивши, що слідчий навіть не вважав за потрібне повідомити, у якій справі його викликають і в якості кого – ще свідка чи вже обвинуваченого.

Зайвим свідоцтвом того, що влада розв`язала справжній терор проти активістів податкового майдану, Данилюк вважає і затримання членів всеукраїсьнкого об`єднання «Тризуб».

«Всі ті хлопці, хто був активним учасником, хто охороняв наметове містечко, хто був координатором протестних акцій – всіх затримано», - сказав Данилюк.

У зв`язку з цим єдиний спосіб зупинити репресії підприємці бачать у проведенні акції протесту 17 січня під стінами Адміністрації Президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.