Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні декілька націоналістичних партій та організцій пікетували МВС та Адміністрацію Президента

За право людини Регіон: м.Київ 5127 переглядів

Опубліковано - 14.01.2011 16:40 | Всі новини | Версія для друку

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок виступає на мітингу
Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок виступає на мітингу
Біля будівлі Адміністрації Президента низка політичних партій і громадських організацій націоналістичного спрямування провели акцію протесту проти політичних репресій в Україні.

Зокрема, на Банковій зібралися близько 100 активістів ВО "Свобода", Конгресу українських націоналістів, ВО "Тризуб" і ВО "Жіноча Січ".

Активісти тримають символіку своїх організацій, а також плакати з вимогами до влади припинити політичні репресії відносно представників опозиції.

На плакатах, зокрема, містяться вимоги відставки міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, а також такі написи: "Геть сталіністів з МВС!", "Репресують патріотів лише окупанти", "Свобода" проти політичних репресій", "З новим роком суворого режиму, Україно!" і тому подібне. Окремо учасники акції протесту висловлюють вимогу звільнити затриманих правоохоронними органами членів ВО «Тризуб».

Учасники пікету також розгорнули національний прапор України площею близько 50 квадратних метрів. Акція проходить активно, рішуче, але без порушень громадського порядку. Співробітники міліції також поводяться коректно.

Як повідомлялося раніше, 13 січня представники Конгресу українських націоналістів повідомили, що вони хочуть "запитати у Президента, де наші хлопці, і чому їм спочатку висуваються звинувачення в тероризмі, а потім незрозуміло в чому, і їх не відпускають".

Нагадаємо також, що затриманих націоналістів звинувачували у підриві пам'ятника Сталіну, підпалі офісу-приймальні ПР та зберіганні зброї. Поки жодне зі звинувачень не підтвердилося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.