Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Все банально й примітивно: зачистка підприємців на столичних ринках, як підготовка до “реконструкції”

Пістолетне право Регіон: м.Київ 4901 перегляд

Опубліковано - 18.01.2011 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Все банально й примітивно: зачистка підприємців на столичних ринках, як підготовка до “реконструкції”
Все банально й примітивно: зачистка підприємців на столичних ринках, як підготовка до “реконструкції”
На місці господарського і частини рядів книжкового ринку “Петрівка” з`явиться великий торгово-розважальний центр з такою ж назвою.

Про це заявив директор ТОВ "Книжковий ринок" Віталій Правдивий.

"Ми закінчуємо узгоджувати проектну документацію. Будувати новий ТРЦ будемо 1,5-2 роки. Частина книжкового ринку буде знесена, але територія старого ринку по вул. Вербова, 21, з якої починався книжковий в 1997 році, залишиться. Це пам`ятка Києва, він обов`язково буде збережено ", - зазначив Правдивий.

Підготовка до реконструкції ринку "Петрівка" розпочнеться вже в цьому році.

При цьому назвати точну суму, у яку обійдеться будівництво, директор ринку не зміг. За його словами, мова йде про десятки мільйонів євро.

Нагадаємо, що проект ТРЦ "Петрівка" був затверджений містобудівною радою ще в 2007 році, тоді ж мала розпочатися реконструкція, однак завадила криза.

Після реконструкції залишаться речовий, продовольчий і частина книжкового ринків. Правдивий обіцяє, що в новому ТРЦ обов`язково будуть місця для тих торговців, чиї точки знесуть.

"Ми заклали в план близько 10 тис. кв м торгової площі під диски і книги. Ті, хто захоче перейти з ринку в ТРЦ, - ласкаво просимо", - сказав директор ринку, зазначивши при цьому, що оренда збільшиться на 50 - 70%.

Нагадаємо, у понеділок, 17 січня, стало відомо, що на київських ринках УБОЗ почав масові перевірки торгових точок - жорсткі, з конфіскацією товару.

Продавці підозрюють, що перевірки - спроба влади руками правоохоронних органів помститися за акції протесту проти Податкового кодексу.

Від “Аратти”: ми чомусь впевнені, що сотням підприємців, які мали робочі місця на ринках і, до речі, платили податки у бюджет, влада нічого не запропонує.

Хіба що вустами Азарова, порадить йти на заводи, яких вже давно не існує.

Проте, люмпенізація країни - нині є офіційною ідеологією влади. Так що все - згідно з "генеральною лінією" влади Януковича-Азарова. І - ніякої політики: чисто закос бабла.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.