Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За формальною ознакою. “Орли Могильова” відмазали своїх

Пістолетне право 4493 перегляди

Опубліковано - 19.01.2011 16:59 | Всі новини | Версія для друку

Підприємницький Майдан. 02.12.2010 р.
Підприємницький Майдан. 02.12.2010 р.
Київська міліція не порушувала кримінальних справ за фактом псування плиткового покриття на Майдані Незалежності в Києві після масових акцій протесту в 2005-2007 рр. через відсутності заяв із боку комунальних служб.

Про це заявили в Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС України в Києві, коментуючи кримінальну справу, яка порушена й розслідується міліцією за фактом псування майна під час акції протесту проти нового Податкового кодексу восени 2010 року.

"Кримінальну справу порушено за фактом псування покриття на Майдані Незалежності за заявою й згідно з експертними оцінками дорожньо-експлуатаційного управління Шевченківського району, яке нарахувало понад 212 тис. грн. збитків. У 2005 і 2007 роках подібних заяв до слідчого управління київської міліції не надходило. Якби вони надійшли, тоді було б також порушено кримінальну справу на основі документів, що підтверджують збитки", - сказали в столичному Главку міліції.

Як відомо у листопаді 2010 року в Києві, на Майдані Незалежності, відбулася багатоденна акція протесту підприємців проти ухвалення Податкового кодексу в листопаді 2010 року. Після проведення акцій протесту проти Податкового кодексу міліція порушила чотири кримінальні справи, зокрема, за фактом псування покриття на Майдані Незалежності. У цих справах силові структури викликають на допити понад 100 активістів Майдану.
Мійдан. Наметове містечко тодішньої правлячої коаліції: Партії регіонів, КПУ, СПУ. 2007 рік.
Мійдан. Наметове містечко тодішньої правлячої коаліції: Партії регіонів, КПУ, СПУ. 2007 рік.
У квітні-травні 2007 року активісти Партії регіонів встановили наметове містечко біля Верховної ради – в Маріїнському парку. Організатори містечка заявляли, що в ньому постійно перебували близько двох тисяч осіб.

У серпні 2007 року Київський міський голова Леонід Черновецький розпорядився відновити впорядкування територій парків «Маріїнський» і «Міський сад», площі Лесі Українки та Майдану Незалежності в Печерському районі, пошкоджених у квітні-травні під час мітингів політичних сил.

Зокрема, столичний мер дозволив комунальному об`єднанню «Київзеленбуд» використати закумульовані на його спеціальному рахунку кошти в сумі 637,7 тис. грн для проведення комплексу відновлювальних робіт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.