Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе

Кримінал 4631 перегляд

Опубліковано - 1.02.2011 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе
Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе
Олексій Пукач намагається переконати слідство в тому, що вбивати журналіста Георгія Гонгадзе він не хотів, хоча й не заперечує факт отримання “злочинного наказу”.

Про це заявив газеті "Комерсант-Україна" колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко, відсторонений від справи восени минулого року на прохання самого Пукача.

Мусієнко заявив, що Пукач подавав клопотання про проведення очної ставки між ним і раніше засудженими за вбивство журналіста колишніми співробітниками МВС Олександром Поповичем, Валерієм Костенком і Миколою Протасовим.

"Пукач стверджує, що попередньої змови між ним і його підлеглими не було, що він не хотів убивати Гонгадзе, а просто хотів привести його в несвідомий стан. Але стався, як-то кажуть, нещасний випадок", - сказав Мусієнко.

За його словами, спочатку Пукач здавив шию журналіста руками, однак від цього Георгій Гонгадзе не знепритомнів.

"Тоді він (Пукач) скористався ременем, але його пряжка потрапила на кадик Гонгадзе, і внаслідок того, що Пукач не розрахував зусиль, кадик провалився, лопнув, і наступила миттєва смерть. Для Пукача це було несподіванкою", - сказав колишній адвокат Пукача.

Як відомо, екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження Головного управління МВС Олексій Пукач обвинувачується в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе у 2000 році. У цій справі вже засуджені колишні працівники МВС Попович, Костенко і Протасов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.