Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчорашня фальсифікація голосування в Раді — кримінальний злочин

Скандал 4091 перегляд

Опубліковано - 2.02.2011 13:54 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Тарас Стецьків
Народний депутат Тарас Стецьків
Вчорашній факт фальсифікації голосування за зміни до Конституції карткою депутата Володимира Ар’єва, який в цей час знаходився в літаку, має бути обов’язково розслідуваний, оскільки це є кримінальним злочином.

Так вважає депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Тарас Стецьків, повідомила прес-служба партії.

«Те, що Ар'єв показав свою картку в США, а вона в цей час «голосувала» у Верховній Раді, означає тільки одне: хтось без його відома взяв дублікат картки і нею проголосував. Це неможливо без керівника апарату ВР Зайчука і неможливо без санкції спікера Володимира Литвина. Це означає, що має місце вчинення кримінального злочину і посадові особи мусять бути притягнені до кримінальної відповідальності», - заявив «самооборонець».

«Одного цього факту достатньо для подання до Конституційного Суду і визнання вчорашнього голосування про перенесення виборів до Верховної Ради на жовтень 2012 року сфальсифікованим», - вважає Стецьків.

«Після вчорашнього голосування Верховна Рада, як один з органів державної влади, є нелегітимною. А до цього нелегітимним став сам президент, якому Конституційний Суд незаконно присвоїв повноваження, з якими його не обирали на цю посаду», - наголосив депутат.

На думку Тараса Стецьківа, вчорашня фальсифікація голосування в парламенті стала апофеозом делегітимізації нинішньої влади.
Нардний депутат Володимир Ар’єв з карткою для голосування у американському аеропорту
Нардний депутат Володимир Ар’єв з карткою для голосування у американському аеропорту
Як повідомлялося раніше, вчора народний депутат Володимир Ар'єв публічно заявив, що не брав участі у голосуванні за законопроект про внесення змін до Конституції.

«Я в США, з карткою для голосування». Про це заявив народний депутат Володимир Арєв відразу по приземленню літака в аеропорту у Вашингтоні о 23.30 за київським часом.

Я з карткою для голосування. А вона «проголосувала» за зміни до Конституції. Буду ініціювати внутрішнє розслідування у Верховній Раді!», - наголосив народний депутат.

Ар’єв заявив, що «такої наглої фальсифікації ще не було!». Одна справа, що картка спрацьовує начебто випадково, інша, як у його випадку, картка взагалі у момент голосування знаходилася у літаку на висоті 10 тисяч метрів.

«Проти такого нахабства треба боротися і боротися жорстко», - упевнений політик.

Ар’єв додав, що окрім фото, яке він відразу зробив в американському аеропорту, у нього є понад 10 свідків, в тому числі американці.

«Цей факт обурив так, що втому від перельоту як рукою зняло. Обурені всі. А цей випадок стане найсвіжішим доказом «демократії» в Україні, про яку ми тут розповідатимемо на усіх зустрічах», - наголосив Володимир Ар’єв.

Нагадаємо, що 1 лютого о 7.00 із аеропорту «Бориспіль» до Вашингтону вилетіла українська делегація для зустрічі із представниками Конгресу та Держдепартаменту США. Голосування по законопроекту про внесення змін до Конституції відбувалося після 12 години.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.