Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламентська система “Рада” застаріла морально, а нова система - просто унеможливить багатокнопочників

Скандал 4216 переглядів

Опубліковано - 7.02.2011 12:51 | Всі новини | Версія для друку

Парламентська система “Рада” застаріла морально, а нова система - просто унеможливить багатокнопочників
Парламентська система “Рада” застаріла морально, а нова система - просто унеможливить багатокнопочників
Рано чи пізно депутати змушені будуть перейти на нову систему голосування і голосувати за двох у них можливості більше не буде.

Про це в коментарі «Главкому» заявив розробник системи „Рада“, директор Інституту проблем математичних машин і систем Анатолій Морозов.

Зокрема, за його словами, найближчим часом треба буде проводити повну заміну системи „Рада-3“ на „Рада-4“. Після цього, як запевнив розробник системи „Рада“, можливість голосувати за кількох людей буде виключена.

„У дуже близьких планах — заміна системи„ Рада “на більш нову версію. Керівництво Верховної Ради вже піднімало цю тему, були зустрічі з розробниками і конкретні технічні завдання “, — сказав Морозов.

Він також нагадав, що нинішня система відпрацювала 11 років. „Система „Рада“не тільки морально, а й фізично застаріла, може розсипатися у будь-який момент. Елементна база не розрахована на стільки років безперервної роботи. Тому зараз потрібна повна її модифікація“, — запевнив експерт.

При цьому, за словами розробника, поки про терміни заміни говорити складно. «Коли будуть виділені гроші, тоді можна буде назвати термін. Очевидно, що не пізніше, ніж через рік-два нова система вже повинна працювати. Точно можу сказати, що там буде сенсорна система натискання кнопки, і голосувати за двох можливості не буде», — підсумував Морозов.

Нагадаємо, у вересні 2010 року Інститут проблем математичних машин і систем (ІПММС), обслуговуючий систему для голосування Верховної ради 6 вересня закупив обладнання для двох нових табло на суму 3,3 млн грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.