Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Могильов хоче скасувати довіреності на управління авто

Влада 3525 переглядів

Опубліковано - 7.02.2011 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Могильов хоче скасувати довіреності на управління авто
Могильов хоче скасувати довіреності на управління авто
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов виступає за відміну довіреностей на управління транспортними засобами.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Києві за результатами наради з керівниками підрозділів ДАІ з питань дотримання законності під час несення служби.

«Я прихильник того, щоб відмінити всі довіреності», - сказав Могтльов.

При цьому він пояснив, що альтернативним може стати варіант звернення власника транспортного засобу із заявою в ДАІ, в якій буде вказано, хто крім нього може управляти його транспортним засобом.

За словами міністра, таку заяву людина може принести особисто в ДАІ або, нотаріально завіривши, відіслати її поштою, а співробітники ДАІ впродовж доби повинні будуть занести дані, вказані в заяві, до бази даних.

На думку Могильова, це значно полегшить оформлення документів, і у разі потреби будь-який співробітник ДАІ зможе впродовж декількох хвилин перевірити по базі, чи на законних підставах та або інша людина управляє транспортним засобом, що належить іншій.

«Напевно, це буде правильно. Я думаю, це один із способів вирішення проблеми. Такий варіант можливий. Можна пропонувати й інші», - сказав міністр.

Також він зазначив, що, згідно з підписаними домовленостями між Україною і Євросоюзом, необхідно врегулювати питання максимального терміну дії посвідчення водія. За словами Могильова, в більшості країн Євросоюзу такий термін обмежується 10 роками. «У нас же це може бути і 5 років, і 10, і 15, і 20. Це треба вирішувати», - сказав міністр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.