Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила рішення суду щодо замовності дій Пукача

Кримінал 4746 переглядів

Опубліковано - 7.02.2011 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила рішення суду щодо замовності дій Пукача
Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила рішення суду щодо замовності дій Пукача
Адвокат Валентина Теличенко оскаржила постанову Печерського райсуду Києва про визнання законним закриття справи проти Олексія Пукача в частині обвинувачення його в замовленому вбивстві Георгія Гонгадзе.

Представник Мирослави Гонгадзе в суді повідомила, що вона передала до Апеляційного суду Києва скаргу в понеділок, 7 лютого.

У ній Теличенко просить скасувати ту постанову Печерського райсуду столиці як незаконну й скасувати відповідну постанову ГПУ.

Представник удови Гонгадзе зазначила, що незалежно від того, чи буде задоволена її скарга, вона оприлюднить рішення як Печерського райсуду Києва, так і Апеляційного суду Києва в цій справі, щоб експерти й громадськість могли оцінити законність цих рішень.

Наприкінці 2010 року Теличенко заявила, що новий склад слідчої групи ГПУ в справі Гонгадзе змінив формулювання обвинувачення проти Пукача - тепер убивство називається не замовленим, а вчиненим за попередньою змовою групи осіб.

31 січня цього року Печерський райсуд Києва визнав законним закриття Генпрокуратурою кримінальної справи проти Пукача в частині обвинувачення його в замовленому вбивстві Гонгадзе.

Суд дійшов висновку, що доводи заявника скарги про наявність даних про здійснення Пукачем убивства на замовлення не стосуються предмета оскарження, оскільки є оціночними.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.