Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Повернення блудного мера. Космос вже у столиці і нібито працює

Влада Регіон: м.Київ 5619 переглядів

Опубліковано - 8.02.2011 11:29 | Всі новини | Версія для друку

Повернення блудного мера. Космос вже у столиці і нібито працює
Повернення блудного мера. Космос вже у столиці і нібито працює
Київський міський голова Леонід Черновецький з учорашнього дня перебуває на своєму робочому місці у приміщенні Київради.

Про цю визначну подію повідомила прес-секретар заступника Київського міського голови – секретаря Київради Олеся Довгого Ольга Туній.

«Леонід Михайлович вже вчора був на своєму робочому місці і буде сьогодні», - сказала Туній.

Щодо того, чи буде київський міський голова присутнім на найближчому засіданні Київради, яке планувалося провести 10 лютого, Туній повідомила, що є розпорядження про перенесення засідання на 17 лютого, а щодо присутності мера, то, за її словами, поки рано про це говорити.

Як повідомлялося раніше, 27 січня прем`єр-міністр України Микола Азаров звернувся до голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попопва з проханням «обов`язково знайти» Київського міського голову Леоніда Черновецького і повернути його до роботи.

26 січня Попов запевнив журналістів, що спілкується з Черновецьким, хоча не уточнив, де той знаходиться. На уточнююче запитання журналістів, чи з`являється Черновецький на роботі у мерії, голова КМДА сказав: “Ми спілкуємося з ним”.

Наприкінці грудня 2010 року газета «Сєгодня» повідомила, що Черновецького в Україні немає з початку листопада, з моменту офіційного призначення Попова головою КМДА. Як розповіло тоді газеті джерело з близького оточення Черновецького, він виїхав до Європи, до дружини Аліни Айвазової, і навіть документи на підпис йому возять туди.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.