Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Голова Верхавного Суду побував у Президента

Влада 3350 переглядів

Опубліковано - 14.02.2011 18:16 | Всі новини | Версія для друку

Голова Верхавного Суду побував у Президента
Голова Верхавного Суду побував у Президента
Президент України Віктор Янукович провів зустріч із Головою Верховного Суду України Василем Онопенком.

Про це повідомила прес-служба АП.

Нинішня зустріч стала продовженням теми розмови, що відбулась у серпні 2010 року, на якій Голова Верховного Суду України Василь Онопенко підтримав запроваджену Президентом України реформу, зазначивши, що запропонований Президентом України Закон України "Про судоустрій і статус суддів" містить позитивні напрацювання фахівців Верховного Суду України, які знаходять підтримку суддівського корпусу, Голови Верховного Суду України та суддів Верховного Суду України.

Президент України та Голова ВСУ обговорили питання подальшого реформування судової системи, функціонування Верховного Суду України та наступних кроків вдосконалення роботи судової влади.

Замість післямови. У час, який проминув між зустрічами Глави держави та очільника судової влади, ГПУ порушила кримінальні справи проти близьких родичів останнього.

Можливо, що це звичайний збіг обставин, але ще тиждень тому той самий Онопенко досить критично висловлювався щодо судової реформи і заявляв, що через кримінальні справи на родичів на нього чиниться тиск.

Виникає логічне питання: що ж змінилося за ці дні? Кримінальних справ проти родичів Онопенка не закривали. Змін до чинного законодавства парламент не вносив, оскільки не було пленарних засідань.

Проте, ми чомусь впевнені, що незабаром інтрига розкриється.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.