Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко назвала цинізмом експертизу по закупівлі автівок для сільских лікарень

Пістолетне право 4260 переглядів

Опубліковано - 16.02.2011 18:45 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко назвала цинізмом експертизу по закупівлі автівок для сільских лікарень
Тимошенко назвала цинізмом експертизу по закупівлі автівок для сільских лікарень
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає необ’єктивними результати експертизи, зробленої в рамках порушеної проти неї кримінальної справи про нецільове використання бюджетних коштів для закупівлі транспортних засобів для сільської медицини.

"Коли експерт пише, що гроші, які витрачені на машини для сільської медицини, є державними збитками – це значить, що не треба допомагати людям, які потребують цього в сільській місцевості, і це значить, якщо рухатися за їх висновками, нічого не треба робити для захисту здоров'я людей, які мешкають в селі", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам після майже п'ятигодинного допиту у Генеральній прокуратурі.

За її словами, дивним є той факт, що слідчі Генпрокуратури не кваліфікують дії чинного уряду щодо фінансування закупівлі гелікоптерів і літаків для Президента України як державні збитки. "Я також не прочитала у цього експерта, що є збитками перерахування коштів на рахунки сина Януковича, на рахунки Клюєва, на рахунки інших урядовців та чиновників, а що збитками є перерахування грошей в оплату за машини, які вчасно довозять медичну допомогу до мешканців села. Цинізм крайньої міри", - додала вона.

"Просто обурює все це. Я думаю, що рано чи пізно в Україні припинять ламати хребти чиновникам, слідчим, політикам, використовуючи силові методи тиску, а будуть все ж так людям створювати умови не морально падати, а тримати моральну позицію, тримати законну позицію, захищати право, правосуддя і справедливість. А сьогодні, на жаль, все по-іншому", - заявила Тимошенко.

Як відомо, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом завдання збитків державній казні при закупівлі у 2009 році тисячі автомобілів "Оpel Combo".

Тимошенко при цьому заявила, що в рамках програми її уряду для сільської медицини було закуплено не автомобілі швидкої допомоги, а транспортні засоби для перевезення лікарів за місцем знаходження пацієнтів, а вартість закуплених автомобілів була у десять разів меншою за вартість автомобілів швидкої допомоги.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.