Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Будуємо нову країну. Янукович вважає, що в Україні забагато лікарень

Добробут 4070 переглядів

Опубліковано - 21.02.2011 09:54 | Всі новини | Версія для друку

Будуємо нову країну. Янукович вважає, що в Україні забагато лікарень
Будуємо нову країну. Янукович вважає, що в Україні забагато лікарень
Адміністративна реформа плавно перетікає в адміністративно-територіальну. Окрім скорочення штатів у вже наявних центральних та регіональних структурах, влада має намір ліквідувати і частина самих регіональних структур разом з регіонами, зокрема, лукарень.

Про це пише "Сєгодня".

"Є області, де кількість районних центрів треба скорочувати на третину. Це такі регіони, в яких у райцентрі живе, наприклад, 3-5 тисяч осіб", - заявив днями Президент Віктор Янукович.

За його словами, "Районний центр - це райадміністрації, райвідділи міліції і різні управління. Ці райони потрібно буде об'єднати з іншими, скоротивши таким чином бюджетні витрати на утримання всіх цих структур".

Першим на заяву Януковича відреагував одеський губернатор Едуард Матвійчук, який оголосив, що кількість районів в області буде скорочено з 26 до 17. Щоправда, це буде означати і скорочення, наприклад, районних лікарень, тобто людям з скорочених райцентрів потрібно буде їздити лікуватися в інше місто.
"Замість 4 райлікарень з поганими умовами створимо одну з сучасним обладнанням і високими зарплатами у медиків", - переконаний він.

З інших регіонів заяву президента вже підтримали в Криму, де хочуть ліквідувати адміністративний поділ Сімферополя на три райони.

Нагадаємо, напередодні Президент заявив, що настав час адмінреформи в регіонах: "Зараз в Україні функціонують 11 тисяч підприємств, які дублюють державні функції і фінансуються з держбюджету. Це неприпустимо. Деякі дублюють і функції місцевого самоврядування, тому наразі вже скорочено близько 5 тисяч таких підприємств".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.