Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На телемості з Януковичем не буде випадкових питань

Влада 8003 перегляди

Опубліковано - 22.02.2011 22:14 | Всі новини | Версія для друку

На телемості з Януковичем не буде випадкових питань
На телемості з Януковичем не буде випадкових питань
25 лютого, в річницю інавгурації, президент України Віктор Янукович проведе 3-годинної телеміст. Питання в ефір будуть надходити з 16 майданчиків країни. На кожному з майданчиків буде присутній мінімум один “підготовлений” глядач.

У Києві такий майданчик буде на сміттєспалювальному заводі на Харківському масиві. Майданчики для спілкування у кожному з міст обрані відповідно актуальності обговорюваної теми для регіону.

З Єнакієвого, батьківщини президента, будуть питати про вугільну промисловість, а киянам як найактуальнішою запропонували тему забруднення навколишнього середовища та комунальних бід.

Репетиція заходу пройде на підготовлених майданчиках за день до телемосту, 24 лютого. За інформацією газети "Сєгодня", на кожному з майданчиків буде присутній мінімум один “підготовлений” глядач - на випадок неадекватності "випадкових" присутніх.

Організатори розраховують, що за 3 години спілкування Віктор Янукович встигне відповісти на 40-60 питань. Декілька з них - від інтернет-користувачів. На одне запитання відводиться близько 3 хвилин, тоді як Віктор Ющенко за 2,5 години спілкування з українцями встиг відповісти лише на 10 питань.

Перелік питань, які хочуть поставити Януковичу українці, на акредитованих для цього сайтах ("УНІАН" та "Інтерфакс") переглянути не можна, проголосувати за вподобані - теж.

Ймовірно, нинішня Адміністрація президента врахувала сумний досвід Ющенка, коли процес підготовки питань був максимально відкритим. 2 роки тому, 16 грудня 2008 року, повинна була відбутися всеукраїнська інтернет-конференція, на якій Президент обіцяв відповісти на найбільш популярні запитання інтернет-користувачів, за які можна було проголосувати на сайтах.

Виявилося, в найпопулярнішому (який отримав більше 50 тисяч голосів) питанні Президентові України, депутатам та урядовцям пропонувався "хабар" за те, щоб вони назавжди покинули країну. Напередодні заходу інтернет-конференцію несподівано скасували. Офіційний привід - "екстрена нарада з приводу відключення теплопостачання та великої заборгованості із виплати зарплати". Пізніше прес-секретар Ющенка заявила, що популярність неприємних для глави держави питань була створена з метою провокації. У підсумку на критику Ющенко до кінця своєї каденції так і не відповів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.