Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Костусєв подвоїв свою зарплатню

Влада Регіон: Одеська область 6795 переглядів

Опубліковано - 24.02.2011 12:53 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Костусєв подвоїв свою зарплатню
Україна для людей. Костусєв подвоїв свою зарплатню
Сесія Одеської міської ради прийняла примітне рішення “Про умови оплати роботи Одеського міського голови”. Зарплату Олексія Костусєва пропонується з 17 грудня 2010 року збільшити на 105%.

Відповідно до рішення, Олексій Костусєв поклав на секретаря Ради Бриндака почесний обов'язок стежити за тим, щоб йому не забували нараховувати надбавку за ранг, 40% посадового окладу за вислугу років, 50% за відмінну роботу на посаді мера, 10% за "доктора економічних наук "і ще 5% за почесне звання" заслужений економіст України".

"Приймати в умовах зубожіння більшості одеситів рішення про надбавки до зарплати міського голови - на це міг піти тільки такий популіст як Костусєв, - заявив лідер громадського руху "Комітет оборони Одеси" Сергій Гуцалюк. - На допомогу одеситам, фінансування соціальних програм грошей немає, а ось на себе улюбленого є. Це плювок в обличчя одеситам, цинізм. Відповіді одеситів Костусєву довго чекати не доведеться".

За словами Гуцалюка, подібні рішення ще раз показують, що передвиборчі обіцянки не варті і ламаного гроша. "Костусєв одеситам дуже багато обіцяв. Але, жодна обіцянка не виконана", - додав він.

Нагадаємо, що після виборів регіонал Олексій Костусєв зізнався, що мріє стати для Одеси "другим Рішельє". Він також розповів, що керувати містом його заздалегідь благословив патріарх Кирило.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.