Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров сформулював Табачнику, за яких умов той може закривати школи

Влада 3274 перегляди

Опубліковано - 3.03.2011 12:33 | Всі новини | Версія для друку

Азаров сформулював Табачнику, за яких умов той може закривати школи
Азаров сформулював Табачнику, за яких умов той може закривати школи
Прем’єр-міністр України вважає, що категорично не можна закривати жодну школу, поки не вирішено питання з підвозом дітей до інших навчальних закладів шкільним автобусом і питання працевлаштування вчителів шкіл, які закриваються.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Поза тим, що рішення про закриття приймають місцеві органи влади, які коштом своїх бюджетів утримують школи, глава Уряду доручив Міністру освіти й науки Дмитру Табачнику не допустити закриття ні однієї школи, якщо не виконано зазначені умови.

«Зрозуміло, що просто так, на чиєсь бажання ми школи не закриваємо, - підкреслив Азаров. – Підстави мають бути абсолютно об’єктивні, і батьки з вчителями мають їх зрозуміти. Але у кожному випадку, коли безумовно доцільно закрити школу через недостатню кількість учнів та неможливість забезпечити якісний навчальний процес, Міністр особисто буде відповідати, щоб у дітей був шкільний автобус, а вчителі працевлаштовані. Без цього я забороняю закривати школу».

Поточного року за кошти державного і місцевого бюджетів, з інших джерел передбачено придбати біля 550 шкільних автобусів.

Як повідомлялося раніше, вчра Табачник виступив з ініціативою про закриття шкіл, в яких менше 40 учнів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.