Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник думає, що його переслідують за політичні переконання

Влада 3610 переглядів

Опубліковано - 4.03.2011 12:37 | Всі новини | Версія для друку

Табачник думає, що його переслідують за політичні переконання
Табачник думає, що його переслідують за політичні переконання
Міністр освіти Дмитро Табачник закликає опозицію припинити його переслідувати за політичні погляди.

Про це він сказав у Верховній Раді, відповідаючи на запитання "бютівця" Віктора Терена про антиукраїнські висловлювання міністра.

"Якщо ви подивитеся на цей рукопис, то там чітко вказана дата - 2008 рік. Це погляди, які я висловлював, коли був в опозиції. Тоді я критикував діючий режим. На посаді міністра освіти я буду дотримуватися Конституції та законів України", - запевнив Табачник.

"На відміну від багатьох ваших колег, я першим написав дисертацію про сталінські репресії. Може процитуйте кілька рядків з цієї роботи. І припиніть переслідувати за політичні погляди", - запропонував чиновник.

На аналогічне питання опозиції щодо твердження Табачника про те, що Галичина - це не Україна, а галичани не українці, міністр порадив нардепу почитати українських класиків.

"Я раджу Вам почитати Івана Нечуя-Левицького, Івана Франка, щоб збагатитися їхніми цитатами. Я думаю, що їх ви не можете звинуватити в антиукраїнській діяльності", - резюмував Табачник.

Раніше міністр освіти неоднаразово вживав некоректні висловлювання стосовно мешканців Західної України. Зокрема, у жовтні вийшла його робота, в якій зокрема йшла мова про те, що галичани не мають нічого спільного з народом Великої України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.