Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сеанс нечуваної самокритики. Азаров публічно визнав првину уряду у цінах на пальне

Влада 3311 переглядів

Опубліковано - 14.03.2011 10:30 | Всі новини | Версія для друку

Сеанс нечуваної самокритики. Азаров публічно визнав првину уряду у цінах на пальне
Сеанс нечуваної самокритики. Азаров публічно визнав првину уряду у цінах на пальне
Високі ціни на бензин в Україні обумовлені відсутністю конкуренції на ринку.

Про це заявив прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ учора в інтерв`ю телеканалу ICTV.

«Чому у нас зараз імпортується бензин за (високою - УНІАН) ціною і на нього накручується маржа, тобто надприбуток підприємствами-імпортерами? Це тому, що немає конкуренції», - сказав Азаров.

За його словами, завданням уряду є необхідність налагодити власне виробництво бензину і відновити роботу нафтопереробних заводів.

«Ми хочемо утримати ті ціни, які дозволять нашим людям купувати цей товар. Тут повинні поєднуватися ринкова конкуренція, ринкові умови і державне регулювання в тій частині, в якій це необхідно», - підкреслив глава уряду.

Від “Аратти”: майже три роки тому, прем'єр Юлія Тимошенко, коли зіткнулася з проблемою корпоративних змов на ринку пального, заявила, що через відсутність альтернативної пропозиції, російський бізнес, який володіє практично всією переробною промисловістю диктуватиме ціни на ринку. Тоді ж вона відкрила кордони України дляі імпортного пального. Окрім цього, тоді уряд запланував побудувати щонайменше три НПЗ, які б належали державі.

Після зміни влади, із зрозумілих всім причин, про рішення уряду щодо будівництва державних НПЗ "забули". Тепер, очевидно, "створюючи конкурентне середовище" - імпортне пальне обкладуть податками. І фінал цієї історії вже однозначний: на ринку пального російські фірми будуть "конкурувати" у царині спустошення кишень українців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.