Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цушко таки порушив справу проти “Лівели”

Влада 3259 переглядів

Опубліковано - 5.04.2011 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Цушко таки порушив справу проти “Лівели”
Цушко таки порушив справу проти “Лівели”
Антимонопольний комітет України (АМКУ) порушив справу проти ДП “Лівела” (Полтава) за ненадання інформації в повному обсягу в рамках розслідування справи про безакцизне ввезення нафтопродуктів у 2010 році.

Про це повідомив перший заступник голови АМК Юрій Кравченко сьогодні журналістам у Києві.

“Ми завершуємо це розслідування, але перешкода в тому, що компанія не надала нам інформацію в повному обсягу. Ми були вимушені порушити справу. Зараз чекаємо цю інформацію, щоб ухвалити зважене рішення”, - сказав він.

Також Кравченко додав, що можливий штраф за ненадання інформації може становити до 1% від річної виручки компанії.

Як повідомлялося раніше, на початку грудня 2010 року Президент України Віктор Янукович, після скандального витоку інформації у ЗМІ, доручив АМК розслідувати ситуацію з безподатковим ввезенням нафти і нафтопродуктів підприємством «Лівела» до України.

Антимонопольний комітет України розраховував завершити це розслідування до кінця березня 2011 року.

За даними АМК, через ввезення нафтопродуктів без сплати акцизу і ПДВ компанією «Лівела» державний бюджет в 2010 році втратив близько 3 млрд. грн.

ДП «Лівела» почало безподатковий імпорт нафтопродуктів у серпні 2010 року. З 24 листопада 2010 року, за даними Держмитниці, безподатковий імпорт товарів не здійснюється.

ДП «Лівела» є дочерним підприємством українсько-польського спільного підприємства ТОВ «Тайстра», яке в судовому порядку добилося права на імпорт нафти і нафтопродуктів, природного і зрідженого газу, а також електроенергії без сплати ПДВ, акцизного збору і ввізного мита.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.