Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Ар’єв впевнений - закон про боротьбу з корупцією від Януковича - працювати не буде

Влада 4317 переглядів

Опубліковано - 8.04.2011 14:19 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Ар’єв впевнений - закон про боротьбу з корупцією від Януковича - працювати не буде
Нардеп Ар’єв впевнений - закон про боротьбу з корупцією від Януковича - працювати не буде
Депутат Верховної Ради від “Народної самооборони” Володимир Ар’єв розкритикував вчорашній поспіх народних депутатів провладної більшості, які до вечора в авральному порядку приймали законопроект “Про засади запобігання і протидії корупції в Україні”.

“Регіонали” працювали майже до 9 вечора, звично голосуючи за відсутніх у залі депутатів. Нагадаємо, що вимога прийняти якнайшвидше цей закон, поданий Президентом, прозвучала від самого Віктора Януковича під час вчорашнього виступу в парламенті.

“Я взагалі не бачу сенсу в подібних ударних темпах роботи, оскільки спочатку закони ухвалюються без обговорення, а потім до них змушені повертатись і вносити зміни. Наприклад, один з законів, який вчора приймався, був поправкою до тих, які нещодавно були прийняті без обговорення. В результаті того, що більшість нікого не слухає, а пре тупим буром, потім доводиться терміново виправляти, бо виходить же просто жах, а не закон”, - заявив Володимир Ар'єв, повідомляє прес-служба партії.

“Вчора Президент також сказав, що треба боротися з корупцією... У нас ще жоден з президентів у своєму зверненні до Верховної Ради не заявляв, що “я буду красти і мені треба створити для цього всі умови”! Слова цієї людини порожні, за ними нічого не має, тому що якщо боротися з корупцією, то йому треба саджати себе самого: за “Межигір'я”, за створення схем “кришування” конвертаційних центрів і так далі”, - вважає “самооборонець”.

“Ухвалений вчора закон значно гірше тих, які були прийняті Верховною Радою у липні 2009 року, а потім — скасовані. Ті закони дійсно могли дати реальні плоди у боротьбі з корупцією. А це — просто помахати папірцем перед суспільством і Заходом що “от ми боремося з корупцією. Яка може бути боротьба з корупцією, якщо дуже погано виписаний механізм декларування витрат державних посадовців, немає офіційного порівняльного аналізу витрат та доходів, наявного майна? Дуже багато речей, які свідчать, що боротьби з корупцією насправді не буде. Цей закон буде застосовуватись хіба що вибірково, коли вигідно буде повернути його проти тих, хто раптом став владі неугодний. І то, він і для цього заслабкий”, - заявив Ар'єв.

“Давно вже треба цим клоунам з влади зрозуміти, що люди їхні потуги створити вигляд бурхливої діяльності сприймають вже не зі сміхом, а зі злістю”, - попередив “самооборонець”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.