Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єфремов, як міг, пояснив диво: депутатів менше 100, а голосів - майже у тричі більше

Влада 3777 переглядів

Опубліковано - 8.04.2011 15:41 | Всі новини | Версія для друку

Єфремов, як міг, пояснив диво: депутатів менше 100, а голосів - майже у тричі більше
Єфремов, як міг, пояснив диво: депутатів менше 100, а голосів - майже у тричі більше
Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляє, що з кожним днем все більше регіоналів приходять на роботу.

Про це він повідомив сьогодні на брифінгу, відповідаючи на запитання, чому при прийнятті антикорупційного законопроекту були присутні так мало депутатів і чому всі українці зобов´язані ходити на роботу, а депутати - ні.

"Якщо ви звернете увагу на кількість депутатів, які присутні в останній час в сесійній залі в процесі робочого тижня, то ви, напевно, відзначили, що дисципліна у фракції Партії регіонів весь час підвищується, і більшість депутатів, присутніх у залі і працюють у залі, - це депутати від Партії регіонів, депутати від Комуністичної партії, від Блоку Литвина, коаліція працює в цьому напрямку. Я думаю, що чим далі, тим більше нам вдасться зробити те, щоб якомога більша кількість депутатів були присутні при розгляді законопроектів", - сказав Єфремов.

Нагадаємо, що вчора при голосуванні за антикорупційний законопроект у залі були присутні близько ста народних депутатів, включаючи депутатів від опозиції. При цьому за закон про принципи недопущення та протидії корупції в Україні проголосували 277 карток народних депутатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.