Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тарас Чорновіл вимагає, щоб ГПУ допитала Ющенка

Кримінал 4791 перегляд

Опубліковано - 11.04.2011 10:54 | Всі новини | Версія для друку

Тарас Чорновіл вимагає, щоб ГПУ допитала Ющенка
Тарас Чорновіл вимагає, щоб ГПУ допитала Ющенка
Народний депутат Тарас Чорновіл хоче, щоб Генпрокуратура допитала екс-президента Віктора Ющенка у справі його батька.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Перший пункт – по нараді в кабінеті Ющенка в кінці 1998 року з деякими нацдемами на тему, що робити з Чорноволом, і куди його подіти. Вони хотіли, щоб усі демократичні сили об'єдналися під Віктора Андрійовича на президентські вибори у 2004 році. Він мав стати лідером, все очолити, тільки для цього треба було щось зробити з Чорноволом, бо він категорично від такої ідеї відмовився. Я розумію, що там не приймали рішення про вбивство. Але відбулася координація з планами, які вироблялися адміністрацією Кучми щодо розколу в "Русі", щоб його зруйнувати", - зазначив депутат.

За його словами, також треба допитати екс-президента з приводу його участі у фінансуванні розколу "Руху".

"Основне – це фонд "Соціальний захист". На президентських виборах 1999 року це був головний неформальний штаб Кучми. Мав два офіси. Головою правління був Ющенко, який забезпечив мільярдні фінанси на виборчу кампанію Кучми і проводив брудні операції. У цього штабу в прямому підпорядкуванні був міністр Юрій Кравченко, який мав зобов'язання виконувати всі вказівки керівництва цього фонду. Він це і робив", - наголосив Чорновіл.

"Кучма ніколи не казав вбити когось. Це рішення (про вбивство В'ячеслава Чорновола – Gazeta.ua.) було прийнято в компанії Волкова, Ющенка та тих, хто був із ними. Хто саме це вирішив, я не знаю. Про це Ющенка треба однозначно допитати", - додав політик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.