Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін був вчора у Києві з піар-візитом

Політика 4996 переглядів

Опубліковано - 13.04.2011 12:34 | Всі новини | Версія для друку

Путін був вчора у Києві з піар-візитом
Путін був вчора у Києві з піар-візитом
Учорашній візит прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна до Києва - не що інше, як інформаційна війна перед новим походом Володимира Путіна на третє президентство.

Про це заявив екс-віце-прем'єр-міністр з євроінтеграції Олег Рибачук.

Спроби переконати українську владу в необхідності інтеграції України до Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану були лише прикриттям дійсної мети візиту, сказав Рибачук вчора в ефірі 5 каналу.

"Я не чув і не читав, практично, експертних висновків про якісь переваги Митного союзу", - сказав екс-віце-прем'єр.

На його переконання "спроби Путіна затягнути Україну в Митний союз", і його заяви щодо цього розраховані в основному на росіян.

"Я думаю у Володимира Путіна основне завдання - стати президентом. І те, що він робить, розраховане переважно на російського виборця, на російський політикум і російського журналіста. Саме так працює їх пропагандистська машина", - переконаний екс-чиновник.

Як повідомлялося, радник Президента України Ганна Герман заявила, що Віктор Янукович і голова уряду Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі в Києві 12 квітня розмовляли мовою "виключно національного прагматизму". "Мова почуттів, поглядів, мова тіла, костюмів, яка була характерною для політичного стилю Юлії Тимошенко, сьогодні відійшла убік і стала немодною", - зазначила при цьому Герман.

Нагадаємо, Путін перебував з візитом в Україні 12 квітня для обговорення питань економічного співробітництва, в тому числі в сфері енергетики, а також перспектив участі України в інтеграційних процесах Митного союзу на пострадянському просторі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.