Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто каже правду? Ющенко ствердждує, що ніколи і ніде не зустрічався з Кравченком

Скандал 4274 перегляди

Опубліковано - 14.04.2011 17:21 | Всі новини | Версія для друку

Хто каже правду? Ющенко ствердждує, що ніколи і ніде не зустрічався з Кравченком
Хто каже правду? Ющенко ствердждує, що ніколи і ніде не зустрічався з Кравченком
Екс-президент Віктор Ющенко заперечує будь-які зустрічі з колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Кравченком, а тим більше обговорення з ним вбивства В’ячеслава Чорновола.

Про це він сказав журналістам у четвер, коментуючи слова сина Чорновола Тараса про те, що Ющенко і Кравченко були "найкращими друзями".

"Це дика новина. Моє ставлення до В’ячеслава Чорновола всім відоме. Я його вважаю народним героєм. У нас були дуже відкриті, щирі стосунки. Нарешті це була людина, яка ще 1998 році перша запропонувала мені піти кандидатом у президенти", - сказав Ющенко.

"Що стосується Кравченка, то я можу вам сказати, що я ніколи по житті з ним не зустрічався. Більше того, я жодного разу не запрошував його на уряд, коли був прем’єром", - додав він.

"Я не хотів цього казати, але скажу: я не хотів бачити цю людину на засіданні свого уряду, бо знав, що це за людина, яка в неї роль та ставлення. Я не розділяв його понять, і ви не знайдете жодної людини, яка бачила мене з ним вдвох, або втрьох, тим більше у побутових умовах", - заявив Ющенко.

Як відомо, раніше Чорновіл заявив, що має "дуже серйозні претензії" до Ющенка, оскільки Ющенко і покійний екс-міністр МВС Юрій Кравченко були "найближчими друзями".

"Наприклад, свідчення були, про це говорили кулуарно міліціонери високого рангу (генерали, полковники), які були на одній із зустрічей типових Кравченка-Ющенка. Ніби при Ющенку він (Кравченко) сказав фразу до своїх полковників: "Да Вы даже, сволочи, убить по-человечески не можете. Я теперь, как клоун, должен скакать перед тележурналюгами этими и рассказывать им, что это было просто авария", - розповів Чорновіл.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.