Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Газпром” наполягає, що переглядати газві угоди не буде

Газоват 4963 перегляди

Опубліковано - 18.04.2011 20:46 | Всі новини | Версія для друку

“Газпром” наполягає, що переглядати газві угоди не буде
“Газпром” наполягає, що переглядати газві угоди не буде
Глава правління ВАТ “Газпром” Олексій Міллер вважає ідею переглянути, і навіть відмінити, російсько-українські газові угоди у судовому порядку “абсолютно неконструктивною і безперспективною”.

"Вперше в історії взаємин з Україною створена довгострокова контрактна база, яка повністю відповідає багаторічній міжнародній практиці ведення газового бізнесу. Дії з виконання контракту не можуть бути поставлені під сумнів, - сказав він.

Також глава російської компанії зазначив, що "ціна, яка тепер визначається по формулі, є ринковою і справедливою".

"І треба пам’ятати, що Газпром не може запропонувати Україні привілейованіші умови по ціні на газ у порівнянні з іншими учасниками Митного Союзу", - додав Міллер.

Як повідомлялося, раніше заступник генерального прокурора України Рінат Кузьмін заявив, що газовий контракт між Україною і Росією був підписаний у 2009 році з грубими порушеннями українських законів і може бути скасований у судовому порядку.

Після цього Президент України Віктор Янукович заявив, що країна не може у судовому порядку вирішувати питання по газових контрактах стосовно Російської Федерації.

Газпром і Нафтогаз 19 січня 2009 року підписали два контракти: купівлі-продажу на період з 2009 по 2019 роки; про об’єми і умови транзиту газу через Україну на 2009-2019 роки. У 2009 році для України була зроблена знижка у 20% від європейської ціни на газ, з початку 2010 року сторони перейшли на ринкову вартість. Згідно з контрактом, ціна газу варіюється залежно від ціни на нафту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.