Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ не виявила порушень у Луценка

Влада 7327 переглядів

Опубліковано - 7.11.2006 15:23 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ не виявила порушень у Луценка
ГПУ не виявила порушень у Луценка
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що генпрокуратура не знайшла в його діяльності правопорушень.

Про це він повідомив після зустрічі з Генеральним секретарем Міжнародної організації кримінальної поліції - Інтерпол Рональдом К. Ноублою.

„Можу сказати, що буквально сьогодні я отримав офіційну копію листа генпрокуратури, яка розслідувала певні звинувачення висунуті пресою щодо МВС і абсолютно по всіх позиціях написано „відсутність складу злочину” або „інформація не підтверджена жодними фактами. Тому я абсолютно спокійний за цю ситуацію був, є і буду, якщо ця справа буде розглядатися об’єктивно з точки зору юридичної. Якщо ця справа буде розглядатися політично з боку таких як пан Кушнарьов та інші реваншисти, то, звичайно, можуть бути політичні висновки”, - наголосив Луценко.

„Але з моєї точки зору, парламент мусить покласти цьому край”, - підкреслив він і додав, що через протистояння „політичних сил і Луценка” міліція не може нормально працювати.

„Вже сім разів намагалися зняти міністра внутрішніх справ. Треба залишити його в спокої і дати нормально працювати 300 тисячам правоохоронцям або зняти”, - наголосив міністр.

„Я перша людина, яка зацікавлена в вирішені об’єктивно цієї справи і в завершені всіх цих розслідуваннях політиками”, - підкреслив Луценко і висловив сподівання, що Сівкович, „як людина, яка вийшла з правоохоронної системи”, цілком підтримає його.

Нагадаємо, Верховна Рада України створила Тимчасову слідчу комісію з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживання службовим становищем з боку міністра МВС Юрія Луценка і окремих посадових осіб міністерства внутрішніх справ України. Комісія займеться розслідуванням фактів, які наведені в статті «Інша міліція» газети «2000» від 08 вересня 2006 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.