Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія регіонів публічно заявила про початок кампанії “вижени тушку”

Політика 5134 перегляди

Опубліковано - 19.04.2011 17:26 | Всі новини | Версія для друку

Партія регіонів публічно заявила про початок кампанії “вижени тушку”
Партія регіонів публічно заявила про початок кампанії “вижени тушку”
Партії регіонів не потрібні перебіжчики з інших партій.

Про це заявив народний депутат, перший заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак.

"Ті, хто перебігають з партії в партію, нам не потрібні. І повинен існувати дієвий резерв людей, які здатні відповідально вирішувати на місцях проблеми, що хвилюють людей", - підкреслив Рибак.

За його словами, партія посилить роботу партійних організацій з підготовки кадрового резерву на посаді керівників усіх рівнів.

Регіонал відзначив, що на керівних посадах повинні знаходитися люди відповідальні і небайдужі до проблем громадян. За словами Рибака, інциденти, що сталися в Чернівцях і Луганську, будуть вивчені, і керівництво партії обов'язкове ухвалить щодо них рішення.

"Ми зараз розбираємося з цим питанням. За день-два буде ясно. І якщо те, що прозвучало в повідомленні, підтвердиться, такі люди мають притягатись до відповідальності відповідно до закону і ніколи не зможуть працювати на посаді, яку займають. Є закони, і вони для усіх однакові", - підкреслив політик.

Рибак переконаний, що якщо факти, викладені журналістами, відповідають дійсності, то таким людям взагалі не місце в партії. "Цей випадок заслуговує на увагу і змусить ретельніше відбирати тих кандидатів, яких ми рекомендуємо на ті або інші посади. Ми ще раз вивчимо систему роботи з кадрами", - заявив він.

При цьому парламентар підкреслив, що, попри те, що партія сьогодні налічує у своїх рядах 1,4 млн людей, навіть такі одиничні випадки не прикрашають ПР. "Ні про який прийом в партію ми мови не ведемо. Ми ведемо розмову про відбір в партію найбільш підготовлених людей. Маючи 1,4 млн членів партії і маючи кілька випадків - це погано, але необхідно працювати. Цього не повинно бути", - підкреслив перший заступник голови ПР.

Нагадаємо, раніше прес-служба БЮТ заявила, що в Чернівецькій області представники Партії регіонів побили і скалічили рибалок. Самі рибалки стверджували, що їх побив депутат облради від Партії регіонів Микола Бойчук та його зять.

В епіцентрі іншого скандалу опинився депутат Луганської облради, член Партії регіонів Микола Куценко. За повідомленнями ЗМІ, народний обранець влаштував п'яний дебош у продуктовому магазині з побиттям продавщиці і киданням яєць у відвідувачів. Втім, депутат категорично заперечує свою провину.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.