Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для регіоналів скорочення малого бізнесу лишається “росою божою”

Економіка 5310 переглядів

Опубліковано - 20.04.2011 20:49 | Всі новини | Версія для друку

Малий бізнес пішов на дно
Малий бізнес пішов на дно
У Партії регіонів не бачать зв’язку між скороченням кількості фізосіб-підприємців і новим Податковим кодексом.

Різке скорочення в Україні числа фізичних осіб-підприємців не свідчить про те, що новий Податковий кодекс поганий, швидше за все, підприємці перереєстровуються на інші моделі оподаткування, заявив в ефірі “5 каналу” народний депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков, повідомляє Кореспондент.net.

Зокрема він заявив, що зменшення на 30% реєстрації нових видів діяльності безпосередньо не пов'язані із веденням в дію нового Податкового кодексу.

"Ті підприємці, які припиняють діяльність - можливо, це пов'язано з Податковим кодексом, але це пов'язано з тим, що вони переходять, припиняють діяльність, як в даному випадку, як ті, хто платить єдиний податок і переходять на іншу систему оподаткування", - сказав нардеп.

При цьому регіонал констатував, що це не є свідченням того, що Податковий кодекс поганий.

Раніше повідомлялося, що в статистичній довідці, наведеній Державною податковою адміністрацією у відповідь на депутатське звернення нардепа Святослава Олійника, йдеться, що в 2011 році кількість створених фізосіб-підприємців, приватних підприємств і товариств з обмеженою відповідальністю значно зменшилася порівняно з 2010-м роком, а припинених суб'єктів господарювання - значно збільшилася.

Нагадаємо, що 22 березня у Верховній Раді України зареєстровано законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.