Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Фонді страхування від безробіття - недоїмка

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7492 перегляди

Опубліковано - 7.11.2006 20:32 | Всі новини | Версія для друку

У Фонді страхування від безробіття - недоїмка
У Фонді страхування від безробіття - недоїмка
Рахункова палата заявляє про дефіцит Фонду соціального страхування від безробіття у розмірі 200,4 млн. гривень.

Про це мовиться в повідомленні прес-служби Рахункової палати.

“Недоїмка із страхових внесків на 1 липня 2006 року склала 200,4 млн. гривень, а з них безнадійний борг - 76,8 млн. гривень”, - мовиться в повідомленні.

Також, за станом на 1 липня 44,8% працедавців не сплачують страхові внески, з них 70% - у зв’язку з відсутністю фінансово-господарської діяльності.

На думку Рахункової палати, Державний центр зайнятості не забезпечив ефективного використання коштів, а сума неефективних витрат склала 0,5 млн. гривень.

Як повідомлялося, в березні 2006 року Кабінет міністрів запропонував Верховній Раді посилити контроль над Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Від “Аратти”: уряди проффесіоналів на чолі із діючим прем'єром відомі фахівці у частині “засвоєння капіталовкладень”. Так, наприклад, у лютому 2005 року, після того, як тодішній уряд, більшість персоналій якого, нині повернулася у свої крісла, пішов у відставку, несподівано виявилося, що Пенсійний фонд став із профіцитного дефіцитним. Щоправда, уряд Тимошенко, вишукавши гроші пенсіонерам, так й не пояснив, яким чином й хто “засвоїв” ці кошти. Хоча, щоб здогадатися, трьох разів би вистачило кожному.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.