Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово

Пістолетне право 6209 переглядів

Опубліковано - 4.05.2011 18:23 | Всі новини | Версія для друку

Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово
Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово
Працівники Лук’янівського слідчого ізолятора з 1 травня застосовують до Юрія Луценка процедуру примусового годування.

Про це повідомила Ірина Луценко, яка відвідувала чоловіка сьогодні в слідчому ізоляторі, передає прес-служба «Народної самооборони».

За її словами, примусове годування є нічим іншим, як катуванням, а заяви Генпрокуратури, що він вживає їжу добровільно — брехнею.

Пані Ірина переповіла зі слів Юрія Луценка, що для примусового годування використовується «біла рідина, що смердить за метр», яку Генпрокуратура в своїх повідомленнях чомусь називає «поживною калорійною сумішшю».

Дружина також зазначила, що Юрій Луценко за час перебування в слідчому ізоляторі втратив 14 кг ваги, а внаслідок голодування стан його здоров'я значно погіршився: тиск почав «скакати» від «90 на 40» до «130 на 110», а, крім того, в крові Луценка зараз дуже високий вміст ацетону, що буває у голодувальників на 8-ий день цієї процедури: «Це — дуже важкий показник, він буває у тих, хто дійсно голодує. Тому всі заяви представників Партії регіонів, які назвали голодування мого чоловіка клоунадою, є безвідповідальною балаканиною людей, не здатних на серйозні вчинки заради захисту своїх прав».

За словами Ірини Луценко, після початку процедури голодування ув'язненого почали щодня відвідувати різні лікарі: «Юра казав, що до нього приходили жіночка-стоматолог і логопед. Останньому він зауважив, що йому вже більше 40 років і у вимові щось міняти трохи запізно». Зі слів лікарів, вони неодноразово спостерігали за тими, хто голодує, але у випадку з Луценком визнають, що вперше бачать, як людині вдається в такому важкому стані зберігати оптимізм і бійцівських характер.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.