Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відлуння совкового свята. Львівський губернатор подав у відставку

Влада 3945 переглядів

Опубліковано - 10.05.2011 10:22 | Всі новини | Версія для друку

Сутичка між міліцією і свободівцями у Львові 9.05.11 р.
Сутичка між міліцією і свободівцями у Львові 9.05.11 р.
Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк написав заяву про відставку 10 травня вранці під час розмови із депутатами обласної та міської рад від ВО "Свобода" щодо подій у Львові 9 травня.

Про це повідомила прес-секретар ЛОО ВО "Свобода" Леся Федів. За її словами, у присутності депутатів і преси голова ОДА написав заяву.

"Михайло Цимбалюк зазначив, що не тримається за крісло, та не вважає себе винним, що буде з'ясовувати, чому так сталося і карати винних. Однак написав заяву", повідомляє прес-служба ЛОО ВО "Свобода".

За повідомленням прес-служби, депутати Львівської обласної ради від ВО "Свобода" ініціюють скликання позачергової сесії щодо подій 9 травня у Львові.

Нагадаємо, що 9 травня, свободівці заявили, що покладають відповідальність за сутички і за провокації проросійських екстремістів у Львові на голову Львівської ОДА Михайла Цимбалюка і вимагатимуть його відставки.

"Кілька хвилин тому мені повідомили, що до Михайла Цимбалюка прийшли депутати, щоб отримати пояснення з-приводу ситуації, яка склалася і в присутності журналістів, голова ОДА, як мені повідомили, написав заяву на звільнення", - зазначив голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

Панькевич уточнив, що до Цимбалюка прийшли, в основному, представники ВО "Свобода" з метою отримати реакцію на події 9 травня у Львові.

Нагадаємо, у Львові 9 травня сталася сутичка між прихильниками і супротивниками святкування Дня Перемоги. Інцидент стався близько 11:00 на вулиці Личаківській.

Прихильники "Свободи", що рухалися колоною в кількості близько 1 тисячі людей, помітили близько 10 людкй з георгіївськими стрічками і почали вимагати від них, щоб вони зняли стрічки.

Люди з георгіївськими стрічками почали тікати, близько 100 представників "Свободи" кинулися за ними. У відповідь один з втікачів відкрив стрілянину. Один з прихильників "Свободи" отримав поранення в ногу.

Після цього представники "Свободи" наздогнали стріляючого у них і його товаришів, закидали їх камінням і побили, розбивши їм голови.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.