Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як слід було чекати у Могильва призначили відповідальними за події у Львові “Свободу”

Влада 3820 переглядів

Опубліковано - 11.05.2011 16:04 | Всі новини | Версія для друку

Проросійські гастролери розгортають чевоний прапор. 9 травня. Лівів.
Проросійські гастролери розгортають чевоний прапор. 9 травня. Лівів.
Начальник Департаменту міліції громадської безпеки МВС України, заступник міністра Віктор Ратушняк поклав провину за подію 9 травня у Львові на ВО “Свобода”.

Про це він сказав сьогодні, 10 травня, на прес-конференції у Львові.

"За тими відеоматеріалами, які ми вже переглянули, я можу сказати, що провокації були однозначно з одного боку", - сказав він.

На уточнююче питання журналістів, яку саме сторону він має на увазі, Ратушняк сказав, що "на відео видно, що це люди з пов'язками, на яких написано Свобода".

Він також повідомив, що наразі порушено п'ять кримінальних справ за фактами порушення громадського порядку 9 травня у Львові, щодо трьох з них вже встановлено особи правопорушників.

Ратушняк також уточнив, що міліція склала 7 адміністративних протоколів про порушення громадського порядку, причому всі фігуранти цих протоколів - жителі Львова та Львівської області.

Заступник голови МВС також розповів, що всього за медичною допомогою після зіткнень 9 травня звернулися 17 осіб. За його словами, найбільш важкою травмою стало поранення, отримане молодим чоловіком у результаті пострілу з травматичного пістолета, інші - садна, забиття. Зброї, з якої був зроблений постріл, у міліції немає, але вже встановлено, що це пристрій для стрільби гумовими кулями. За словами Ратушняка, на цю зброю власник мав легальний дозвіл, крім того, він є колишнім співробітником міліції і звільнився з правоохоронних органів 3 роки тому.

Відповідаючи на запитання, як він оцінює роботу міліції у Львові, Ратушняк заявив, що міліція 9 травня "робила свою роботу в рамках закону" та відповідно до обставин. "Незважаючи на те, що були спроби дестабілізувати ситуацію, міліція не допустила переростання одиночних порушень громадського порядку в більш масові зіткнення", - сказав він.

Стосовно протоколу про розгортання червоного прапора на Пагорбі Слави, то, за словами Ратушняка, його склала виконавча служба обласного управління юстиції і цей протокол буде переданий безпосередньо до суду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.