Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні

Пістолетне право 4350 переглядів

Опубліковано - 13.05.2011 13:59 | Всі новини | Версія для друку

Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні
Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні
Адвокати колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відмовляються знайомитися з матеріалами справи і тим самим затягують його направлення до суду.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив заступник Генерального прокурора Анатолій Пришко.

«Зараз справу Луценка неможливо відправити до суду, оскільки його захисники відмовляються ознайомлюватися з матеріалами справи. Тому було прийнято рішення обмежити розгляд справи до 16 травня», - відзначив заступник генпрокурора.

Коментуючи стан здоров´я екс-міністра, який вже кілька тижнів відмовляється від прийому їжі, Пришко підкреслив, що Луценко перебуває під постійним медичним контролем. Лікарі визначили його стан як середньої тяжкості, а всі життєві органи функціонують нормально.

«Стан Луценка - нормальний для людини, яка довгий час відмовлялася від їжі», - заявив Пришко.

На його думку, голодування Луценка - це спроба тиску на правоохоронні органи з метою уникнути кримінальної відповідальності. Пришко підкреслив, що в минулому році близько 100 заарештованих теж оголошували голодування, опротестовуючи арешт або рішення судів, проте нікому з них це не допомогло.

За словами Пришко, до 26 травня Юрій Луценко буде перебувати під вартою і після цього буде прийнято рішення про підтвердження або скасування такого запобіжного заходу.

Як повідомлялося раніше, після обстеження лікарі виявили у екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка діабет і цілу низку інших захворювань.

Від “Аратти”: ми уважно слухали виступ у парламенті пана Пришка. Можемо зазначити, що ні ми, ні інші громадяни так і не почули юридичного обгрунтування на яких підставах після закінчення слідства і ознайомлення зі справою Луценка тримають під вартою? Можемо нагадати, що чинний КПК передбачає призначення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою виключно у конкретних випадках, а не за бажанням слідчого.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.